DOLAR 32,3338 0.23%
EURO 35,1023 -0.13%
ALTIN 2.306,251,27
BITCOIN 22911263,63%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SARAN GROUP’UN 3 RADYOSUNA 3 ÖDÜL!

SARAN GROUP’UN 3 RADYOSUNA 3 ÖDÜL!

ABONE OL
Şubat 16, 2022 08:15
SARAN GROUP’UN 3 RADYOSUNA 3 ÖDÜL!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Saran Group bünyesinde yer alan 3 başarılı radyo; Radyospor, Radyo Trafik ve RadioSlow Time iki ayrı organizasyondan toplam 3 ödül aldı. Bu yıl ikinci kez düzenlenen ve halk oylaması ile en iyilerin seçildiği Radyonun Yıldızları Ödülleri’nde; Türkiye’nin ilk spor radyosu Radyospor “En İyi Spor Radyosu”, zamansız ve seçkin şarkıların romantik adresi RadioSlow Time “En İyi İnternet Radyosu” ödülünü aldı. Türkiye’nin ilk ve tek trafik radyosu Radyo Trafik ise Demirkent Ödülleri’nde En İyi İşitsel Medya ödülünün sahibi oldu.

Türkiye’nin ulusal ve yerel radyoları ve sektörün deneyimli radyocuları 13 Şubat Dünya Radyo Günü’nde bir araya geldi. Bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen ve internet üzerinden yapılan halk oylaması ile seçilen Radyonun Yıldızları Ödül Töreni keyifli bir organizasyon ile adayları ağırladı. 435 bin dinleyicinin oylarıyla, 24 kategoride 2021’in en iyi radyo programcıları, en iyi radyo istasyonları ve ses sanatçılarının ödüllendirildiği gece, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Türkiye’nin en çok dinlenen spor radyosu, yaptığı canlı yayınları ile sporun dinamiklerini yakından takip eden Radyospor Yılın En İyi Spor Radyosu ödülünü kazandı. Ödülü Radyospor Haber Müdürü Özgür Sancar aldı. Zamansız ve seçkin romantik şarkıların adresi Slow Time ise “Yılın En İyi İnternet Radyosu” seçildi. Ödülü Slow Time Genel Yayın Yönetmeni Berna Kaytaz aldı.

Bir başka ödül töreni de Demirkent Eğitim ve Araştırma Vakfı tarafından düzenlendi. İletişim”,“Tarih” ve “Sosyal Farkındalık Oluşturulmasına Katkı” başlıkları altında üç ana dalda toplam 12 ödül verilen “Demirkent Ödülleri” töreni, İş Sanat’ta gerçekleştirildi. Halk oylaması ve Türkiye’nin alanında uzman ve saygın seçici kurulu değerlendirmeleri ile belirlenen ödüller, Ece Vahapoğlu’nun sunuculuğunda, sahiplerini buldu. Mine Mucur piyano dinletisinin olduğu keyifli gecede Türkiye’nin ilk ve tek trafik radyosu Radyo Trafik En İyi İşitsel Medya ödülünün sahibi oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.