DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yemen’den Filistin’e Destek Gösterileri

Yemen’den Filistin’e Destek Gösterileri

ABONE OL
Mart 16, 2024 12:05
Yemen’den Filistin’e Destek Gösterileri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yemen’in Çeşitli Kentlerinde Binlerce Kişi Sokaklara İndi

Yemen’in başkenti Sana’nın da aralarında bulunduğu birçok kentte binlerce kişi, Gazze’deki Filistinlilere destek amacıyla sokaklara indi. Göstericiler, İran destekli Husilere bağlı SABA haber ajansının organize ettiği etkinliklere katıldı.

Sana’da Filistin’e Destek Sloganlarıyla Gösteri

Sana’da binlerce kişi, “Yemen’de ramazan… tufan Gazze’de zafer kazanıyor” sloganıyla düzenlenen gösteriye katıldı. Filistin ve Yemen bayrakları taşıyan göstericiler, İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği soykırımı kınayan pankartlar açtı.

Milyonluk Gösterilere Devam Kararı

Husiler tarafından yapılan açıklamada, ezilen Filistin halkına destek amacıyla milyonluk gösterilere her alanda devam edileceği vurgulandı. Ayrıca, ABD ve İsrail mallarının boykot edilmesi çağrısı yapıldı.

Yemen’in Farklı Şehirlerinde Filistin’e Destek Gösterileri

El-Mesire Televizyonu’na göre, El-Hudeyde, Hacce, Sada, El-Cevf ve Zemmar gibi Yemen’in çeşitli şehirlerinde de benzer gösteriler düzenlendi. İsrail’in Gazze’ye saldırıları başladığından bu yana, neredeyse her hafta Yemen’de Filistin’e destek gösterileri gerçekleştiriliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.