DOLAR 32,5560 0.21%
EURO 34,9708 -0.02%
ALTIN 2.456,640,85
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Burak Yılmaz’dan Galatasaray İtirafları

Burak Yılmaz’dan Galatasaray İtirafları

ABONE OL
Aralık 29, 2022 13:16
Burak Yılmaz’dan Galatasaray İtirafları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fortuna Sittard’ın tecrübeli yıldızı Burak Yılmaz, takımının Antalya’da devam eden eğitim kampı için basın toplantısı düzenledi.

Hollanda takımı Fortuna Sittard’ın formasını giyen 37 yaşındaki Burak Yılmaz, takımın Belek’teki kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yılmaz “Çığır açan anım Şenol Güneş ile totobo tanışıp Trabzonspor’a, Çin’e taşınıp Lille’e taşınmaktı.

Türk futboluna Şenol Güneş ile girdim. Anlar olacak” diyor Yılmaz. “Öğrenme sürecimin Hollanda’da daha hızlı olacağını düşündüm” Yurt totobo giriş dışında Türk sahibi olan kulüplerin önemli bir misyonu olduğunu söyleyen Yılmaz, “Hull City, Westeros ve biz varlar, görevleri ne olursa olsun amaç ülkeyi temsil etmektir.

Türkler de böyle düşünmek zorunda. Böyle bir durum olabilir. İki buçuk yıldır yurt totobo kayıt dışındayım. Bence Hollanda Brezilya gibi bir okul. İyi futbol var.

Tamamen oynamaya ve kazanmaya odaklı futbol var. Orada eski öğretmenim Gus Hiddink ile iletişimimi sürdürdüm.

Türk futbolunu takip ediyorum ama Hollanda’da daha hızlı öğrenebileceğimi düşündüğüm için oradayım. Bizi hoş karşılıyorlar ve destekliyorlar. Saygı gösterdiler, ben de buna layık olmaya çalışıyorum” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.