DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20332775,83%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’dan Açıklamalar

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’dan Açıklamalar

ABONE OL
Nisan 21, 2024 18:06
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’dan Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Geleceğe İlişkin Açıklamalarda Bulundu

Sivasspor’un Başkanı Mecnun Otyakmaz, kulübün 33. hafta maçında Fenerbahçe’yi ağırlayacak olmaları öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

24 Yıldır Sivasspor’da Görev Alan Otyakmaz’dan Önemli Mesajlar

Otyakmaz, yaklaşık 24 yıldır Sivasspor’da görev yaptığını belirterek, “Üç yılda yöneticilik tecrübemle birlikte Sivasspor’da 23-24 yıl gibi bir süre söz konusu. Bugüne kadar davranışlarımız çizdiğimiz çizgi Türk futboluna yapmış olduğumuz hizmetlerin Sivaslıların haricinde de diğer Anadolu kulüplerinden ve Süper Lig kulüplerinin taraftarlarından biraz övgü alıyor bu da beni çok mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.

Futbolun Sorunlarına Dikkat Çeken Otyakmaz

Otyakmaz, Türk futbolunun sorunlarının karmaşık olduğunu vurgulayarak, “Ancak Türk futbolunun sorunları o kadar karmaşık ki şu anda Sivasspor’un bana daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. O yüzden bu dönemde böyle bir planın olmadığını söylemek istiyorum. Ben, bana nerede ihtiyaç varsa orada gerekli görevleri yapmaya hazırım.” dedi.

Otyakmaz, geleceğe ilişkin belirsizliklerle ilgili olarak da, “Tabii zaman ne gösterir, ne yapar? Onu da şimdiden bir engel koymak, bir büyük bir söz söylemek de istemiyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.