DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Carlos Vinicius: “Galatasaray Şampiyon Olmayı Amaçlıyor”
  • Haber İtü
  • Spor
  • Carlos Vinicius: “Galatasaray Şampiyon Olmayı Amaçlıyor”

Carlos Vinicius: “Galatasaray Şampiyon Olmayı Amaçlıyor”

ABONE OL
Mart 28, 2024 18:06
Carlos Vinicius: “Galatasaray Şampiyon Olmayı Amaçlıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Brezilyalı Santrfor Vinicius, Hedeflerini Açıkladı

Galatasaray‘ın Brezilyalı santrforu Carlos Vinicius, GS TV‘ye yaptığı açıklamada, Trendyol Süper Lig‘de şampiyon olmayı amaçladıklarını belirterek, “Tabii ki ilk hedefimiz önümüzdeki lig maçı olan Hatayspor karşılaşması. Biz hep önümüzdeki ilk maça odaklanırız. Ligi kazanmak için de bütün maçlarımızı kazanmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa Maçındaki Gol ve Şampiyonluk Hedefi

Vinicius, Kasımpaşa maçında attığı golle ilgili konuşarak, “İnsanlar, Kasımpaşa’ya attığım golü Mitroglou‘nun attığı gole benzetti. Ben de bir araştırma yaptım ve o golün Galatasaray’ı şampiyon yapan gollerden biri olduğunu öğrendim. Umarım benim golüm de öyle olur. Umarım o gol, bizim şampiyon olmamıza yardımcı olur” şeklinde konuştu.

Okan Buruk ve Liderlik

Galatasaray‘ın Teknik Direktörü Okan Buruk ile ilgili görüşlerini de paylaşan Vinicius, “Okan hoca ile beraber çalışmak kolay. Kendisi üst düzey futbol da oynadı. O nedenle isteklerimizi ve bize nasıl davranması gerektiğini çok iyi biliyor. Bizi çok iyi anlıyor ve bize liderlik ediyor. Okan hocanın liderliğinde şampiyon olabileceğimize inanıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.