DOLAR 32,3735 -0.35%
EURO 34,7556 -0.23%
ALTIN 2.393,82-1,18
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar’ın Vefatı Şehri Yasa Boğdu

Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar’ın Vefatı Şehri Yasa Boğdu

ABONE OL
Nisan 19, 2024 16:07
Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar’ın Vefatı Şehri Yasa Boğdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de Tanıtımın Simgesi Bahri Dinar’ın Ardından Derin Üzüntü

Edirne Belediyesi tarafından fahri turizm elçisi beratı verilen ve şehrin simgesi haline gelen Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, sabah eşi tarafından yatağında hareketsiz bulundu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde ciğerci esnafı olan Dinar’ın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi.

İki Ağabeyini Ardından Kaybeden Dinar’ın Vefatı Büyük Üzüntü Yarattı

Dinar’ın ağabeyleri Nazmi Dinar (68) şubat ayında geçirdiği kalp krizinden, Bahattin Dinar (65) ise önceki gün Uzunköprü ilçesinde geçirdiği iş kazasında hayatını kaybetmişti.

Vali ve Belediye Başkanından Taziye Mesajları

Edirne Valisi Yunus Sezer, Dinar’ın vefatıyla ilgili “Güzel insan, arkanda yeri doldurulamayacak büyük bir boşluk aynı zamanda hoş bir sada bıraktın. Hak rahmet eylesin, mekanın cennet olsun” dedi. Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın da “Çok üzgünüm… Bahri abimize Allah’tan rahmet, Dinar ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Cenaze Namazı Bugün Eski Cami’de Kılınacak

Bahri Dinar’ın cenaze namazı bugün Eski Cami’de ikindide kılınacak ve ardından Yenişehir Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.