DOLAR 32,1688 -0.01%
EURO 35,0359 -0.2%
ALTIN 2.462,39-0,20
BITCOIN 21206533,19%
İstanbul
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Ekonomisti Korhan Berzeg’in Ölümüyle İlgili Yeni Gelişme
  • Haber İtü
  • Gündem
  • İstanbul Ekonomisti Korhan Berzeg’in Ölümüyle İlgili Yeni Gelişme

İstanbul Ekonomisti Korhan Berzeg’in Ölümüyle İlgili Yeni Gelişme

ABONE OL
Nisan 29, 2024 15:14
İstanbul Ekonomisti Korhan Berzeg’in Ölümüyle İlgili Yeni Gelişme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekonomist Korhan Berzeg’in Kayboluşu

İstanbul’dan Balıkesir’in Gönen ilçesindeki yazlık evinde yaşayan ekonomist Korhan Berzeg, geçen yıl 17 Haziran’da köpeği ‘Tina’ ile evinden ayrıldı. Ancak o günden itibaren Berzeg’den haber alınamadı.

‘Tina’ 74 Gün Sonra Geri Döndü

Berzeg’i arama çalışmaları sonuçsuz kalırken, köpeği ‘Tina’ 74 gün sonra evine geri döndü. GPS ile takip edilen ‘Tina’ de aramalara dahil edildi ancak bir sonuca ulaşılamadı.

Korhan Berzeg’in Ölümü

Geçen yıl 24 Ekim’de sona eren arama çalışmaları, Berzeg’in kayboluşunun üzerinden 312 gün geçtikten sonra yeni bir gelişme yaşandı. Gelgeç Mahallesi muhtarı Ahmet Gülay, Armutlu Mahallesi’nde Berzeg’e ait kimlik, kredi kartı, kıyafet ve kemik parçalarını buldu.

Kemik Parçalarının İncelenmesi

Bulunan kıyafet, malzemeler ve kemik parçaları incelenmek üzere toplandı. İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen kemik parçaları incelendikten sonra Berzeg’in kızı Nisa Berzeg’den alınan kan örneğiyle eşleştiği tespit edildi. Bu sayede Berzeg’in 316 gün sonra öldüğü kesinleşti.

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Diğer kemik parçalarının bulunması için çalışmalar sürerken, dünkü aramalarda kafatasına ait olduğu belirtilen kemik parçaları bulundu. 3 kadavra arama köpeği ve 62 personelin katıldığı arama çalışmaları devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.