DOLAR 32,4727 0.11%
EURO 34,8096 -0.1%
ALTIN 2.428,57-0,26
BITCOIN 20656701,70%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “Her Maç Final Havasında”
  • Haber İtü
  • Spor
  • MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “Her Maç Final Havasında”

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “Her Maç Final Havasında”

ABONE OL
Nisan 12, 2024 18:06
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “Her Maç Final Havasında”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emre Belözoğlu: “Kazanmak İstiyoruz, Zorlu Bir Maç Bizi Bekliyor”

MKE Ankaragücü’nün teknik direktörü Emre Belözoğlu, takımının ligde oynayacağı her maçın final havasında olduğunu belirterek, karşılaşmaların kolay geçmeyeceğini ifade etti. Belözoğlu, 13 Nisan Cumartesi günü oynayacakları Gaziantep FK maçı öncesi yaptığı basın toplantısında, Ramazan Bayramı mesajını paylaşarak sözlerine başladı.

Belözoğlu, Ankaragücü’nün son maçında aldığı beraberliğe dikkat çekerek, takımının oyunundan memnun olduğunu ve oyuncuların iştahının kendisini mutlu ettiğini vurguladı. Gelecek maçların finallerin finali niteliğinde olduğunu belirten Belözoğlu, rakiplerinin de kolay bir süreçten geçmediklerini dile getirdi.

Emre Belözoğlu: “Her Maç Kolay Değil, Avrupa Hedeflerine Türkiye Kupası İle Ulaşmak İstiyoruz”

Belözoğlu, bundan sonraki maçların kolay olmayacağını ve sadece Ankaragücü’nün durumunu düşündüğünü belirtti. Avrupa hedeflerine Türkiye Kupası ile ulaşmak istediklerini söyleyen Belözoğlu, şu an tek odak noktalarının Gaziantep maçı olduğunu ifade etti.

Belözoğlu, takımının geri kalan maçlarında her rakiple karşılaşacaklarını ve taraftarlarını mutlu etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Sakat oyuncu bulunmadığını aktaran teknik direktör, oyuncularının her maçta ellerinden geleni yaptığını ve bu durumun kendisini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

MKE Ankaragücü, sezonun 32. haftasına 34 puanla 14. sırada girerken, Gaziantep FK ise 31 puanla 17. sırada yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.