DOLAR 32,3957 -0.09%
EURO 34,6465 -0.5%
ALTIN 2.394,57-1,65
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ulaştırma Bakanı: Sivas-İstanbul Arasında Aktarmasız Yüksek Hızlı Tren Seferleri Başlıyor
  • Haber İtü
  • Gündem
  • Ulaştırma Bakanı: Sivas-İstanbul Arasında Aktarmasız Yüksek Hızlı Tren Seferleri Başlıyor

Ulaştırma Bakanı: Sivas-İstanbul Arasında Aktarmasız Yüksek Hızlı Tren Seferleri Başlıyor

ABONE OL
Nisan 17, 2024 15:05
Ulaştırma Bakanı: Sivas-İstanbul Arasında Aktarmasız Yüksek Hızlı Tren Seferleri Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Uraloğlu’dan Demiryolu Yatırımları Hakkında Açıklamalar

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’de demiryollarında yapılan yatırımların ve atılımların ulaşımda çağ atlatan projelere imza attığını belirtti. Bakan Uraloğlu, hızlı tren projeleri, demiryollarının yenilenmesi, modernizasyonu ve milli demiryolu sanayisinin geliştirilmesi konusunda bakanlık olarak kararlılıkla çalıştıklarını vurguladı.

Ankara-Sivas YHT Hattı’nda 1 Yılda 971 Bin Kişi Seyahat Etti

Ankara-Sivas Hızlı Demiryolu Hattı’nın hizmete girmesiyle Ankara-Sivas arasındaki mesafenin kısalması ve seyahat sürelerinin dramatik şekilde azalmasıyla ilgili bilgiler veren Bakan Uraloğlu, Ankara-Yozgat arasındaki seyahat süresinin de önemli ölçüde azaldığını ifade etti. Ankara-Sivas arasında işletilen Yüksek Hızlı Tren’in hizmete girdiği tarihten bu yana 971 bin yolcunun seyahat ettiğini açıkladı.

Sivas-İstanbul Aktarmasız Ekspres Tren Seferleri Başlıyor

Uraloğlu, Sivas ve Ankara’dan Yüksek Hızlı Trenlerle seyahat eden yolcuların talepleri doğrultusunda, Sivas-İstanbul arasında aktarmasız ekspres tren seferlerinin başlayacağını müjdeledi. 4 Mayıs itibarıyla başlayacak olan seferlerle Sivas ve İstanbul arasındaki seyahat süresinin 7 saat 18 dakika olarak planlandığını belirten Bakan Uraloğlu, ekspres trenlerin belirli duraklarda durarak hizmet vereceğini ve yolcu taleplerini dikkate alarak işletme planlarında değişiklikler yapabileceklerini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ