DOLAR 32,2760 -0.66%
EURO 34,6704 -0.52%
ALTIN 2.412,00-0,43
BITCOIN 1870995-4,21%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKP Milletvekili Faruk Çelik: ‘Her Yolu Mubah Görenler…’

AKP Milletvekili Faruk Çelik: ‘Her Yolu Mubah Görenler…’

ABONE OL
Nisan 7, 2024 15:04
AKP Milletvekili Faruk Çelik: ‘Her Yolu Mubah Görenler…’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Faruk Çelik Seçim Sonrası Suskunluğunu Bozdu

AKP Artvin Milletvekili ve eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Tarım Bakanı Faruk Çelik, seçim sonrasında sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile sessizliğini bozdu. Çelik, şu tespitleri yaptı:

“Aday Olabilmek İçin Her Yolu Mübah Görenler…”

Faruk Çelik, açıklamasında, aday olabilmek için her yolu kendine mübah görenlerin seçimi kaybettikten sonra kişisel sorumluluktan kaçarak, seçim neticesini ekonomik gerekçelere bağlayabildiğini belirtti. Yereldeki başarısızlığı sadece genel siyaset ve ekonomik gelişmelere bağlamak yerine, öncelikle yerelde yapılması gereken özeleştiriden kaçmak olduğunu vurguladı.

Seçim Zaferini Görmemezlikten Gelmek

Çelik ayrıca, 10 ay önce bütün ittifaklara rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aldığı seçim zaferini görmemezlikten gelmenin hata olduğunu ifade etti. Parti içindeki eleştirilere ve sonuçlara dikkat çeken Çelik, seçim sonuçlarını sadece genel siyasete bağlamanın yanlış olduğunu dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.