DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İspanya İçişleri Bakanlığı Şampiyonlar Ligi Maçları İçin Sükunet Çağrısı Yaptı
  • Haber İtü
  • Spor
  • İspanya İçişleri Bakanlığı Şampiyonlar Ligi Maçları İçin Sükunet Çağrısı Yaptı

İspanya İçişleri Bakanlığı Şampiyonlar Ligi Maçları İçin Sükunet Çağrısı Yaptı

ABONE OL
Nisan 9, 2024 18:07
İspanya İçişleri Bakanlığı Şampiyonlar Ligi Maçları İçin Sükunet Çağrısı Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Madrid’deki Şampiyonlar Ligi Maçlarına IŞİD Tehdidi

İspanya İçişleri Bakanlığı, Madrid’de oynanacak Şampiyonlar Ligi maçlarına yönelik IŞİD tehdidi sonrası sükunet çağrısında bulundu. Emniyet güçleri tüm alarm ve müdahale sistemlerini aktifleştirirken güvenliği arttırmaya hazırlanıyor.

Maç Programı ve Güvenlik Tedbirleri

Bugün Arsenal-Bayern Münih ve Real Madrid-Manchester City maçları oynanacak. Yarın ise Atletico Madrid-Borussia Dortmund ve Paris Saint Germain-Barcelona karşılaşmaları gerçekleşecek. İçişleri Bakanlığı, terör örgütü IŞİD’in tehdit içeren fotoğrafının ardından 2 binden fazla ajanı içeren güvenlik operasyonu planladı.

Hazırlıklar ve Tedbirler

İspanya Ulusal Polisi ve Guardia Civil, Madrid Belediye Polisi ile işbirliği yaparak terör tehdidine karşı alarm seviyesini yükseltti. İçişleri Bakanı Fernando Grande Marlaska, tüm erken uyarı ve koruma sistemlerinin hazır olduğunu vurgulayarak güvenlik güçlerinin istekli bir şekilde harekete geçtiğini belirtti.

İçişleri Bakanlığı ve Hükümet, İspanyol vatandaşlarının ve spor etkinliklerinin güvenliğini sağlamak için gereken tüm önlemleri aldığını açıkladı. Madrid’deki hükümet temsilcisi Francisco Martin ise maçlar için düzenlenen takviye tedbirlerin alarm seviyesine uygun olduğunu ve yaklaşık 8 bin taraftarın güvenliğinin sağlanacağını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.