DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Madonna’nın Tekerlekli Sandalyeyle İlgili Olaylı Anıları

Madonna’nın Tekerlekli Sandalyeyle İlgili Olaylı Anıları

ABONE OL
Mart 10, 2024 16:06
Madonna’nın Tekerlekli Sandalyeyle İlgili Olaylı Anıları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Madonna’nın Konserdeki Tepkisi

Ünlü şarkıcı Madonna, Los Angeles’taki konserinde seyirciler arasından bir kişiye yönelik yaptığı soruyla gündeme geldi. 65 yaşındaki Madonna, oturarak konseri izleyen bir kişiye “Ne yapıyorsun orada oturarak?” diye sordu.

Madonna’nın Özrü

Sahnenin kenarına yürüyüp kalabalığa yaklaşan Madonna, hayranının tekerlekli sandalyede oturduğunu fark edince hemen özür diledi. “Ah tamam. Bunun için üzgünüm. Burada olduğunuza sevindim” dedi.

Sosyal Medyada Tepkiler

Madonna’nın bu anları sosyal medyada milyonlarca kez izlenip paylaşıldı. Ancak kullanıcılar, ünlü şarkıcıyı yaptığı yorumlar nedeniyle eleştirdi. Kimi kullanıcılar, sorusunun aşağılayıcı olduğunu ve birinin gösteri sırasında oturmayı seçmesinin onu ilgilendirmediğini belirtti.

Bir kullanıcı, “Bu kişi tekerlekli sandalyede olmasa bile, belki sadece dizleri kötü olsa bile oturarak izleyebilir ve bu kimseyi ilgilendirmez” diye yazarken bir başkası da “İnsanlar seni görmek için iyi para ödüyorlar, onlara bu şekilde saygısızlık etme” şeklinde yorum yaptı.

Madonna’yı eleştiren bir başka kullanıcı ise, “Onun yaşındaki biri, bunu yapmaması gerektiğini bilmeliydi. Muhtemelen koltukları için de iyi para ödediler. Çok kaba” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.