DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Natalie Portman ve Benjamin Millepied Boşandı

Natalie Portman ve Benjamin Millepied Boşandı

ABONE OL
Mart 9, 2024 16:07
Natalie Portman ve Benjamin Millepied Boşandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İkinci Kez Evliliklerini Kurtaramadılar

“Siyah Kuğu” filminde tanışan ve 2012 yılından beri evli olan Natalie Portman ve Benjamin Millepied, iki çocuklarıyla birlikte sık sık “örnek aile tablosu” olarak gösteriliyorlardı. Ancak ünlü çiftin evliliği, dansçı ve aktör Millepied’ın Mayıs 2023’te ihanetiyle sarsıldı.

Boşanma Kararı

Natalie Portman ve Benjamin Millepied, ilişkilerini düzeltmek için çaba harcadı ancak çabalar umulduğu gibi sonuç vermedi. Geçtiğimiz ay Fransa’da sessiz sedasız boşandıkları ortaya çıktı. Çiftin bir arkadaşı, Portman’ın çocukları için sorunsuz bir geçiş sağlamaya odaklandığını ve en iyi partner-ebeveyn olmaya çalıştığını belirtti.

Natalie’nin Güçlü Duruşu

Portman, Millepied’in “kısa süreli” ilişkisine ilişkin haberlerin ardından geçen bahardan bu yana nikah yüzüğünü takmıyordu. Geçmişte şöhretinin farkında olduğunu belirten Portman, çocuklarının onu teşvik ettiğini ve kariyerinin sadece çocuklarını etkilemeye odaklandığını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.