DOLAR 32,4709 0.11%
EURO 34,8249 -0.03%
ALTIN 2.427,51-0,30
BITCOIN 20573341,27%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonspor Moralleri Bozuk: Sivasspor Mağlubiyeti Sonrası Hedef 3’üncülük
  • Haber İtü
  • Spor
  • Trabzonspor Moralleri Bozuk: Sivasspor Mağlubiyeti Sonrası Hedef 3’üncülük

Trabzonspor Moralleri Bozuk: Sivasspor Mağlubiyeti Sonrası Hedef 3’üncülük

ABONE OL
Nisan 13, 2024 18:06
Trabzonspor Moralleri Bozuk: Sivasspor Mağlubiyeti Sonrası Hedef 3’üncülük
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, Sivasspor Mağlubiyetiyle Moralleri Bozuldu

Trabzonspor, Süper Lig’in 32. haftasında olaylı Fenerbahçe maçının ardından sahasında Sivasspor’a 1-0 mağlup olarak ligde 3’üncülük mücadelesinde yara aldı. Sahasındaki 16 maçın 6’sını kaybeden bordo-mavililer, son yılların en yüksek mağlubiyet yüzdesine ulaşarak zorlu bir süreçten geçiyor.

Trabzonspor Kayserispor Maçından Galibiyet İstiyor

Haftaya Kayserispor deplasmanında mutlak galibiyetle ayrılarak 3’üncülük konumunu perçinlemeyi hedefleyen Trabzonspor, taraftarlarını sevindirmek adına büyük bir çaba içerisinde. Yenilginin üzüntüsünü yaşayan kulüp, umutlarını gelecek maçlara bağlamış durumda.

Yerel Basın Manşetleri Trabzonspor’un Durumunu Yansıtıyor

Trabzon’daki yerel gazeteler, Trabzonspor’un Sivasspor karşısındaki mağlubiyetini farklı başlıklarla manşetlerine taşıdı. Kuzey Ekspres, “Trabzon bir var, bir yok” başlığıyla durumu özetlerken, Karadeniz gazetesi “Bu takım nasıl gol atar?” sorusunu gündeme getirdi. Taka gazetesi ise “Futbolun adaleti yok” cümlesiyle taraftarların tepkisini yansıttı. Günebakış ve Sonnokta gazeteleri ise “Trabzon’a Sivas şoku” başlığıyla mağlubiyetin etkisini vurguladılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.