DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail Güçleri Filistinlilere Yönelik Baskınlar Düzenledi

İsrail Güçleri Filistinlilere Yönelik Baskınlar Düzenledi

ABONE OL
Mart 19, 2024 12:05
İsrail Güçleri Filistinlilere Yönelik Baskınlar Düzenledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail Güçleri Çeşitli Kentlere Baskın Düzenledi

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, İsrail güçleri Batı Şeria’nın çeşitli kentlerine baskınlar düzenledi. Ramallah, el-Bire, Beytüllahim, Cenin, Kalkilya, Tulkerem ve Nablus kentlerinde operasyonlar gerçekleştirildi.

Filistinli Kadın Gazeteci Gözaltına Alındı

Baskınlarda, İsrail askerlerinin Beytüllahim’de Filistinli kadın gazeteci Rola Haseneyn’i gözaltına aldığı belirtildi. Ayrıca Ramallah’ın çeşitli bölgelerinde de çok sayıda evin basıldığı ve bazı Filistinlilerin gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı.

Çatışmalar ve Gözaltılar

Cenin yakınlarındaki El-Yamun beldesinde çatışmaların yaşandığı ve Filistinli gruplar arasında gerilimin arttığı bildirildi. Ayrıca Nablus’ta bulunan Balata Mülteci Kampı ile Kalkilya’daki Azun ve Kefar Sulus bölgelerine zorla girilerek evlere baskın düzenlendiği ifade edildi.

Artan Gözaltı ve Baskınlar

İsrail ordusunun 7 Ekim 2023’te başlattığı Gazze Şeridi’ne saldırının ardından Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırıların arttığı gözlemleniyor. Bu durum endişe verici bir boyuta ulaşmış durumda.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.