DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yılan Balığı Anüsten Girip Kolona Ulaştı

Yılan Balığı Anüsten Girip Kolona Ulaştı

ABONE OL
Mart 26, 2024 12:04
Yılan Balığı Anüsten Girip Kolona Ulaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adamın Karın Ağrısıyla Başvurduğu Tıp Merkezinde Şaşırtıcı Keşif

Kimliği belirsiz 34 yaşındaki bir adam, Quang Ninh Eyaleti’ndeki Hai Ha Bölge Tıp Merkezi’ne şiddetli karın ağrısı şikayetiyle başvurdu. Doktorlar, yapılan tetkikler sonucunda balığın adamın vücuduna anüsünden girip kolonuna kadar ilerlediğini ortaya çıkardı.

Peritonite Yol Açan Yılan Balığı

30 santimetre uzunluğundaki yılan balığının, bağırsak delinmesine, mide veya karın bölgesinde iltihaplanmaya neden olan peritonite yol açtığı belirlendi. Ultrason ve röntgen incelemesi sonucunda sindirim kanalında yabancı bir cisim olduğu tespit edilen yılan balığı, cerrahi müdürü Pham Manh Hung’un verdiği bilgilere göre nadir görülen bir durumu temsil ediyor.

Cerrahi Müdürü Açıklama Yaptı

Cerrahi Müdürü Pham Manh Hung, yerel basına yaptığı açıklamada, “Rektal bölgede çok fazla dışkı sıvısı olduğunu ve kolayca bakterilerle enfekte olabileceğini” belirtirken, ameliyatın güvenli bir şekilde gerçekleştirildiğini ve herhangi bir sorun yaşanmadığını vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.